Όμορφες Ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα
Σύγχρονες, φιλικές προς όλες τις συσκευές, σχεδιασμός ιστοσελίδας που σας φέρνει νέους ασθενείς
Με καινοτομία και προσοχή στη λεπτομέρεια, η ταλαντούχα ομάδα της MEDICAL PROMOTION μεταφράζει τις προτιμήσεις σας και τη φιλοσοφία σας σε ένα μοναδικό σχέδιο ιστοσελίδας, που μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε νέους ασθενείς στο χώρο αναμονής σας.
φυσικά, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό ιστοσελίδας και για φαρμακευτικές εταιρείες, μονάδες υγείας κάθε είδους και μεγέθους, κ.α.

Ιστοσελίδα μόνο για σας

Το εικαστικό της ιστοσελίδας σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες. Φυσικά, ο καθένας έχει μια γνώμη για το τι και πώς είναι ένα "καλό" σχέδιο. Στη MEDICAL PROMOTION, εφαρμόζουμε μια πρακτική προσέγγιση στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Πολύπλοκα και μόνο εικαστικά, δεν παράγουν νέους ασθενείς. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμη και τώρα, πολλές μονάδες υγείας δίνουν υπερβολική έμφαση στο σχεδιασμό ενώ αρκετές χρησιμοποιούν ακόμη τεχνολογίες flash και άλλων μορφών animation που έχουν ξεπερασθεί.  Για σας η ιστοσελίδα μπορεί να είναι ένα δείγμα «ψηφιακής τέχνης». Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα δεν είναι λειτουργικές και δεν μετατρέπουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε νέους ασθενείς.

Αυτή η εσφαλμένη προσοχή παραβλέπει ένα απλό γεγονός: η πολυπλοκότητα στο εικαστικό μιας ιστοσελίδας και μόνο δεν παράγει νέους ασθενείς. Χάρη στον κακό σχεδιασμό μπορεί να απομακρυνθούν οι καλύτεροι, πιο κερδοφόροι ασθενείς.

Άλλος ένας λόγος που καθιστά σημαντική την μελέτη της συμπεριφοράς και των αναγκών των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας για μετατροπή σε πιθανά νέους ασθενείς.

Ζητήστε μας, δωρεάν εκτίμησης της ιστοσελίδας σας

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2020 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search