Χρειάζεται το ιατρείο ή οδοντιατρείο σας content marketing;

Ναι, χρειάζεται!

Content Marketing

To content marketing είναι μια μακροπρόθεσμη, εξελιγμένη στρατηγική SEO. 

Το γρήγορα εξελισσόμενο πεδίο του digital marketing δεν σας αφήνει πλέον περιθώρια, απλά να φτιάξετε μια ιστοσελίδα και στη συνέχεια να τη ξεχάσετε. Όπως για τη μονάδα υγείας σας επιθυμείτε τακτικές επισκέψεις στη διάρκεια του έτους για κάθε ασθενή σας για τη σωστή πρόληψη ή έλεγχο, έτσι και η προσθήκη νέου περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας είναι καθοριστικής σημασίας για την υγιή digital παρουσία σας.

Η τακτική προσθήκη φρέσκου, νέου περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας συμβάλλει στην ποιοτική επισκεψιμότητα αλλά και στην αυξημένη μετατροπή απλών επισκεπτών της σε πραγματικούς "πελάτες" σας. Το περιεχόμενο είναι καθοριστικής σημασίας για τη διαδικασία μετατροπής, μιας και απαντά στις ερωτήσεις των χρηστών της ιστοσελίδας σας, αποδεικνύει την υπεροχή σας στον τομέα / ειδικότητά και ενθαρρύνει φυσικά την όποια "πώληση".

Content marketing υιοθετείτε επίσης από μονάδες σε πολύ ανταγωνιστικές ειδικότητες όπως η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, αισθητική ιατρική κ.ο.κ. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το content marketing θα πρέπει να συνδυάζεται και απο αναβαθμισμένες τεχνικές SEO για να έχει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα!

Image
Όταν κάποιος κάνει "κλικ" στην ιστοσελίδας σας, αναζητά ένα πράγμα..να δεί αν ο συγκεκριμένος επαγγελματίας ή μονάδα υγείας, είναι κατάλληλη για αυτόν. Δική μας δουλειά στη MEDICAL PROMOTION είναι η απάντηση αυτή να είναι καταφατική από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Και εδώ έγκειται μία από τις βασικές μας διαφορές με τον απλό προγραμματιστή ή γενικότερα ένα γραφίστα που θα αναλάβει να σας φτιάξει την ιστοσελίδα σας. Αυτό που θα σας παραδώσουν δεν είναι παρά ο σκελετός της ιστοσελίδας με ένα ενδεικτικό περιεχόμενο και στη συνέχεια θα σας ζητήσουν να τοποθετήσετε εσείς τα δικά σας κείμενα. Ωστόσο, δεν είναι δική σας δουλειά ή εξειδίκευση το copywriting.
Image
Δεν έχετε το χρόνο να δημιουργήσετε περιεχόμενο;

Στη MEDICAL PROMOTION παίρνουμε αυτό από τα χέρια σας..

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε όλο εκείνο το υλικό που χρειάζεστε για μια αποδοτική παρουσία online!

εξατομικευμένος σχεδιασμός

Πώς ξέρουμε καν τί να ετοιμάσουμε για σας; 
Για αυτό υπάρχει η επικοινωνία!

Ανά διαστήματα επικοινωνούμε με όποιον τρόπο είναι δυνατό βάσει της έδρας σας (εξυπηρετούμε μονάδες σε όλη την Ελλάδα) ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να συζητήσουμε τους στόχους σας, τί υπηρεσίες θέλετε να προωθήσετε και κυρίως που θέλετε να φτάσετε.

εξατομικευμένες δημιουργίες

Θα δημιουργήσουμε μια ΦΡΕΣΚΙΑ στρατηγική για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μπορούμε άλλωστε να κάνουμε τόσα για σας όσον αφορά το περιεχόμενο σας.. blog άρθρα, νέες σελίδες, videos που απαντούν στα ερωτήματα ασθενών σας, αναρτήσεις στα social media, κ.ο.κ.

πραγματικά αποτελέσματα

Δουλεύει η στρατηγική σας; Θα μετρήσουμε, θα αναλύσουμε και θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα επισκεψιμότητας που έχουμε καθημερινά από την παρουσία σας online.

Για αυτό το λόγο θα έχετε και τον δικό σας σύμβουλο, όπου θα συζητάτε και κυρίως θα σας δείχνει τί ακριβώ γίνεαι καλά και τί όχι, τί θα σας βάλει στον πάγκο και τί θα σας απογειώσει..

Μιλήστε μαζί μας..

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2023 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
https://wa.me/306945277051