Ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα!

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για σας!
Κατασκευάζομε ιστοσελίδες responsive για όλες τις συσκευές, σύγχρονες, φιλικές στο χρήστη με μοναδικό σκοπό να σας φέρνουν νέους πελάτες!
Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα που φαίνεται τέλεια, παρέχει εξαιρετική εμπειρία στο χρήστη της, είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης και προσελκύει νέους ασθενείς! 
Εμείς, σας την εξασφαλίζουμε!
Γιατί να αρκεστείτε σε κάτι λιγότερο;
φυσικά, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό ιστοσελίδας και για φαρμακευτικές εταιρείες, μονάδες υγείας κάθε είδους και μεγέθους, κ.α.

Ιστοσελίδα μόνο για σας

Το εικαστικό της ιστοσελίδας σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες.

Φυσικά, ο καθένας έχει μια γνώμη για το τι και πώς είναι ένα "καλό" σχέδιο. Στη MEDICAL PROMOTION, εφαρμόζουμε πρακτική προσέγγιση στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Πολύπλοκα και μόνο εικαστικά, δεν παράγουν νέους ασθενείς.

Και η αλήθεια είναι ότι ακόμη και τώρα, πολλές μονάδες υγείας δίνουν υπερβολική έμφαση στο σχεδιασμό ενώ αρκετές χρησιμοποιούν ακόμη τεχνολογίες flash και άλλων μορφών animation που έχουν ξεπερασθεί.  Για σας, η ιστοσελίδα μπορεί να είναι ένα δείγμα «ψηφιακής τέχνης». Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα δεν είναι λειτουργικές και δεν μετατρέπουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε νέους ασθενείς.

Αυτή η εσφαλμένη αντίληψη, παραβλέπει ένα απλό γεγονός: η πολυπλοκότητα στο εικαστικό μιας ιστοσελίδας και μόνο δεν παράγει νέους ασθενείς. Χάρη στον κακό σχεδιασμό μπορεί να απομακρυνθούν οι καλύτεροι, πιο κερδοφόροι ασθενείς.

Άλλος ένας λόγος που καθιστά σημαντική την μελέτη της συμπεριφοράς και των αναγκών των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας, για μετατροπή σε νέους πραγματικούς ασθενείς.

Πρόσφατες εργασίες μας

athensdentalimaging_istoselida.jpg
crete implants
perioimplants κοτσανη dds
KALTEQ
λιακου παθολογος
women's care
liakou dermatologos

Ζητήστε μας, δωρεάν εκτίμησης της ιστοσελίδας σας

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2022 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
https://wa.me/306945277051