medical promotion

Αποκτήστε αναγνώριση και αξιοπιστία με δυνατό branding των υπηρεσιών σας, του ιατρείου σας, της εταιρείας σας..όποιο κι αν είναι το μέγεθος σας!

Κάντε μια αξιομνημόνευτη πρώτη εντύπωση με brand που καθρεφτίζει τη φιλοσοφία σας!

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για:

  • Σχεδιασμό Λογοτύπου

  • Branding στα Social

  • Εταιρικές κάρτες & γραφική ύλη

  • Έντυπα κ.α.

Εύκολα, Άμεσα και Προσιτά εξασφαλίζουμε στη δική σας μονάδα την ταυτότητα, που καθρεφτίζει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τη φιλοσοφία και την εικόνα που θέλετε να προωθήσετε!

Η επικοινωνία με την καρδιά της μονάδας σας είναι το κλειδί για να προσελκύσετε τα βλέμματα στη σημερινή εποχή της εικόνας

ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ BRAND ΣΑΣ

Μέρος της υπηρεσίας branding μας, ξεκινάμε με μια αναλυτική ενημέρωση για σας βασισμένη στην έρευνα μας για την υφιστάμενη online παρουσία σας, για τους άμεσους ανταγωνιστές σας και πληροφορίες που συλλέγουμε για σας.

Κάνοντας ερωτήσεις ανακαλύπτουμε τι σας κάνει μοναδικούς, τι είναι σημαντικό για σας και τι σας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές και φυσικά κατανοούμε πώς θέλετε να φαίνεσθε και να ακούν για σας..

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ BRAND ΣΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το εξατομικευμένο logo / λογότυπο αντανακλά τον χαρακτήρα σας με ένα φρέσκο, εντυπωσιακό τρόπο και εμπνέει το κοινό - στόχο σας. Το λογότυπο σας είναι το σύμβολο του τι κάνετε, ποιοι είστε, τη φιλοσοφία σας ... κ.α. 

Μερικές φορές δημιουργούμε ένα εντελώς διαφορετικό λογότυπο, ενώ άλλες φορές κάνουμε μικρές αλλαγές στο υφιστάμενο logo του πελάτη μας, προκειμένου να τονίσουμε και να επικοινωνήσουμε πιο αποτελεσματικά το λόγο ύπαρξης.

Το λογότυπο σας είναι απλά ένα σύμβολο που όταν χρησιμοποιείται σωστά γίνεται συνώνυμο του brand σας.

ΓΡΑΦΙΚΗ ΎΛΗ & FOLDER

Ένα όμορφο και επαγγελματικό folder είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής σας στον νέο ασθενή της μονάδας σας, προκειμένου να παρουσιάσετε τα έντυπα σας, όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και να τον μυήσετε στο όραμα σας. 

Αντίστοιχα, η γραφική σας ύλη όπως συνταγολόγιο, φάκελοι και επαγγελματικές κάρτες θα πρέπει να έχουν μια συνοχή με τη digital εικόνα σας και να έχουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για σας. 

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ

Και για σας που θέλετε να οχυρώσετε ακόμη περισσότερο το brand σας έχουμε την πλέον ολοκληρωμένη λύση! Κατοχυρώνουμε το εμπορικό σας σήμα και λογότυπο. Και έτσι..δεν χρειάζεται να ανησυγχείτε για ενδεχόμενη "αντιγραφή" του λογότυπου / σήματος σας!

Η ομάδα μας αναλαμβάνει το σύνολο της διαδικασίας και καταθέτει για λογαριασμό σας στον αρμόδιο φορέα, το αίτημα σας και παρακολουθεί την πορεία του έως την τελική του έγκριση

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κατοχύρωσης, εύκολα και χωρίς κόπο για σένα.

Χωρίς να μετακινηθείτε από το χώρο σας και αποφεύγοντας αναμονές ή / και γραφειοκρατία τα κάνουμε όλα εμείς για σας! Και όλα σε συγκεκριμένο κόστος, που γνωρίζετε εκ των προτέρων!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι περιλαμβάνεται στο Branding;

Το πώς παρουσιάζεστε στο διαδίκτυο, σε κάθε μορφής έντυπο ή κατά πρόσωπο είναι θέμα branding της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.
Ένα καλό και αποτελεσματικό branding, αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις. 
Ως healthcare marketing agency, παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική marketing που έχετε.

Πως μπορώ να ενσωματώσω μια νέα ταυτότητα στην επαγγελματική μου δραστηριότητα;

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσουμε πώς και που θα παρουσιάσετε την νέα σας ταυτότητα, αλλά είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας κατανοεί αυτή τη νέα ταυτότητα και τι μπορεί να κάνει για να την καθρεφτίζει.

Για παράδειγμα, εάν ένα στοιχείο του νέου σας branding σας είναι η αρίστη εξυπηρέτηση πελατών, κάθε μέλος του προσωπικού πρέπει να συμπορεύεται στο στόχο αυτό. 

Πώς ένα brand μένει αξέχαστο;

Εάν είστε αυθεντικοί και τηρείτε τις υποσχέσεις σας είναι αυτό που κάνει το κοινό να σας εμπιστευτεί και αυτό που επικοινωνείτε για την επιχείρησή σας. Τελικά, αυτό που θα σας κάνει αξέχαστους είναι να είστε πιστοί στις αξίες, τη μοναδικότητά σας και ακριβώς αυτό που προσφέρετε.

Είναι ένα λογότυπο, brand;

Όχι, αυτό είναι μόνο ένα σύμβολο που όταν σχεδιάζεται σωστά, καθρεφτίζει το ποιοί είστε και κλέβει τις εντυπώσεις στο κοινό-στόχο σας που αντιλαμβάνεται τι προσφέρετε.

Μιλήστε μας

καθημερινά στο 2109658356, με email στο sales@medicalpromotion.gr ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051