Προσελκύστε περισσότερους στην ιστοσελίδα σας!

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για τις μηχανές αναζήτησης με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της ποιοτικής επισκεψιμότητας σας, περισσότερους ασθενείς στη μονάδα σας!

Οι SEO υπηρεσίες μας, φέρνουν τη σελίδα σας στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα της Google και Bing!

H αλήθεια για το SEO

Οι όροι "Οδοντιατρική" και "Υγεία" δεν είναι για όλους και σίγουρα δεν είναι SEO λέξεις - κλειδιά.

Image

Προσελκύστε εκείνους τους ασθενείς που θεωρείτε εσείς "υψηλής ποιότητας" και χρειάζεστε για την προώθηση του ιατρείου / οδοντιατρείου σας στην κορυφή.

Ακόμη και σήμερα πολλοί είναι οι επαγγελματίες που θεωρούν ότι το SEO είναι μια σειρά απο κανόνες που μπορούν απλά να εφαρμοσθούν και να στρέψουν τις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google) προς ώφελος σας. Αλλά δεν είναι!

Οι μηχανές αναζήτησης εξελίσσονται συνεχώς και είναι σε μια συνεχή προσπάθεια να φέρουν τα όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και να κατανοήσουν τί ακριβώς ψάχνουν οι άνθρωποι στην εκάστοτε αναζήτηση τους.

Από τη στιγμή που κανένα ιατρείο δεν είναι το ίδιο, ετσι κι εμείς καθετοποιούμε τις υπηρεσίες SEO μας στις ανάγκες της ιστοσελίδας του δικού σας ιατρείου / οδοντιατρείου ώστε να επιδιορθώσουν (αν χρειάζεται), να χτίσουν και να ενισχύσουν την υποδομή της ιστοσελίδας και της στρατηγικής marketing σας.

Βασικός στόχος μας, να σας εξασφαλίσουμε κλήσεις, leads (δυνητικούς ασθενείς) και τα σχόλια ασθενών που επιθυμείτε.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες SEO της MEDICAL PROMOTION, βασίζονται καθαρά:
  • διαφάνεια και επικοινωνία
  • τεχνική βελτίωση SEO και on-site βελτιστοποίηση
  • διαχείριση τοπικών καταλόγων και εξασφάλιση links
  • ποιοτικά βελτιστοποιημένο περιεχόμενο
  • ROI SEO στρατηγική.

Κάνουμε το SEO, εύκολη υπόθεση!

Προκειμένου να εξασφαλίσετε τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της ιστοσελίδας σας, προτείνουμε τις ακόλουθες στρατηγικές SEO για μονάδες - οποιουδήποτε μεγέθους - υγείας:

Backlinks

όπως και στον αληθινό κόσμο έτσι και στο διαδίκτυο, οι συστάσεις συνεισφέρουν στην επιτυχία του ιατρείου / οδοντιατρείου σας. Σκοπός μας η αναζήτηση ιστοσελίδων ποιότητας που θα συνδέονται στη ιστοσελίδα του ιατρείου και οδοντιατρείου σας.

Τεχνικό SEO

αυτό περιλαμβάνει όλες εκείνες τις εργασίες που χρειάζεται να κάνουμε εμείς, πίσω απο τη "σκηνή" ώστε να θέσουμε την καλύτερη δυνατή υποδομή για την ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της να ανιχνεύονται για συγκεκριμένες λέξεις - κλειδιά και φράσεις. 

Τοπικό SEO

οι διαδικτυακοί (online) κατάλογοι είναι οι νέοι "τηλεφωνικοί κατάλογοι". Οι ειδικοί μας περί τοπικού SEO εργάζονται ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι πληροφορίες που παραθέτετε είναι σωστές σε όλα τα κανάλια σας και δεν δημιουργείτε σύγχυση στο Google.

On-page SEO

το περιεχόμενο σας είναι ο βασιλιάς και δεν πάει πουθενά! Εργαζόμαστε καθημερινά στην ιστοσελίδα σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο (κείμενα σας) είναι σχετικό με το αντικείμενο, μοναδικό και βελτιστοποιήμενο για κάθε αναζήτηση και αντίστοιχα ανίχνευση του.

Δεν είστε σίγουροι ή ακόμη έτοιμοι να μιλήσετε μαζί μας;

Αξιολογήστε μόνοι σας το SEO της ιστοσελίδας σας, απαντώντας μόνοι σας στα ακόλουθα:

  • Τα στοιχεία επικοινωνίας της ιστοσελίδας σας είναι εύκολα ανιχνεύσιμα και προσβάσιμα σε κάθε σελίδα;

  • Έχετε ανανεώσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας το τελευταίο έτος;

  • Είναι η κάθε ιστοσελίδα σας καθαρή, εύκολη στην περιήγηση;

Μιλήστε μαζί μας..

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2022 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search

https://wa.me/306945277051