Σχεδιασμός / Κατασκευή Ιστοσελίδας

H ιστοσελίδα σας θα πρέπει να φέρνει νέους ασθενείς στο ιατρείο σας καθημερινά! Η ιστοσελίδα σας αποτελεί το παράθυρο προβολής σας - ακόμη και σε όλο τον κόσμο - και έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε μια καλή εντύπωση.

Δε θέλετε αυτή να είναι και τέλεια?!

Λαμβάνετε τον αριθμό των ασθενών που θα θέλατε μέσω ιστοσελίδας?

Το ιατρείο / οδοντιατρείο / μονάδα υγείας σας αναπτύσσεται με το ρυθμό που θα θέλατε?

Όταν σκέφτεστε τη σελίδα του ιατρείου ή του οδοντιατρείου σας, δύο μόνο πράγματα θα πρέπει να σας προβληματίζουν:

  • έχετε επισκεψιμότητα?
  • η επισκεψιμότητα σας μετατρέπεται σε πραγματικούς ασθενείς?

Οτιδήποτε άλλο είναι άνευ σημασιας! Και μη σας κοροιδεύουν οι web designers ότι ένα καλό σχέδιο θα σας εξασφαλίσει και ασθενείς! ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες εξειδικευμένα για εσας!

Ξεκινάμε από τα θέλω των πελατών μας, συμβουλεύουμε για το πώς πρέπει να σχεδιασθεί αλλά και σε ποιά βάση θα κατασκευασθεί ώστε να καλυφθούν στο μέγιστο οι ανάγκες σας.

Μια ιστοσελίδα σωστά σχεδιασμένη για την επίτευξη του σωστού στόχου δύναται να δώσει μια νέα πνοή στη μονάδα σας, να βοηθήσει και να απλοποιήσει τις διαδικασίες σας, να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα, να κάνει πιο αποδοτικές τη διαφήμιση σας ενέργειες και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων να αλλάξει εντελώς την εικόνα και τα έσοδα της επιχείρησης σας.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη, το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Καλαίσθητες, αποτελεσματικές και ανιχνεύσιμες ιστοσελίδες!

Οι πιο αποτελεσματικές ιστοσελίδες είναι όχι μόνο οι καλαίσθητες και λειτουργικές αλλά κυρίως αυτές που είναι ανιχνεύσιμες από τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που αναλαμβάνουν το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας.

Η αληθινή πρόκληση όμως είναι ο σχεδιασμός καλαίσθητων ιστοσελίδων, υψηλής λειτουργικότητας και με υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Όλες μας οι ιστοσελίδες, περιλαμβάνουν HTML και εσωτερικό οnsite optimization, εσωτερικές συνδέσεις, site maps, ετικέτες, λέξεις - κλειδιά και εκτεταμένο όγκο πληροφόρησης για την εκάστοτε ειδικότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κρίνονται απαραίτητα για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της ιστοσελίδας σας και την υψηλή της θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Πλέον, ως επίσημος καταχωρητής σας προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα για την καταχώρηση του domain σας αλλά και τη φιλοξενεία της ιστοσελίδας σας.

Εαν επιθυμείτε μια ιστοσελίδα που συνεχώς θα σας φέρνει ασθενείς 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα, καλέστε μας στο 210 9658 356 ή στείλτε μας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή κάντε Like στο Facebook page μας.