αποτελεσματικές λύσεις για όλους τους τομείς υγείας

SOCIAL MEDIA MARKETING

Προσεγγίστε τους ασθενείς σας μέσα απο τα social media

To Facebook, το Instagram, το Twitter και άλλες γνωστές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) αποτελούν εστίες προσέγγισης και ενημέρωσης δυνητικών αλλά και υφιστάμενων ασθενών σας.

#1 στη διαχείριση social media για μονάδες υγείας

Η διαχείριση των social media είναι πολύ περισσότερα από την απλή δημοσίευση ενός άρθρου.

Για μας κάθε λογαριασμός, κάθε μονάδα και αντίστοιχα κάθε πελάτης είναι διαφορετικός: δραστηριοποιείται σε διαφορετική περιοχή, απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό / αντικείμενο ειδικότητας και έχει διαφορετικές ανάγκες.

Έτσι, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για τον καθορισμό του ύφους αλλά και του τρόπου διαχείρισης των όπιων επιλεγμένων μέσων, για την ανεύρεση των κατάλληλων εικαστικών και τον τελικό καθορισμό των όποιων αναρτήσεων / δημοσιεύσεων. 

Αυτό είναι που εξασφαλίζεις και στους πελάτες μας τη μεγιστοποίηση των page views, τα likes και τις όποιες αλληλεπιδράσεις των ασθενών. Για αυτό και βλέπουν αποτέλεσμα απο την παρουσία τους στα social media και ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των νέων leads (κλήσεων και email) που λαμβάνουν.

Image

ανακαλύψτε το δικό σας πιο αποδοτικό οικονομικά τρόπο προσέγγισης νέων ασθενών κ.α.

 • αυξήστε τον μέσο αριθμό κλήσεων απο νέους δυνητικούς ασθενείς
 • προγραμματίστε περισσότερα ραντεβού ασθενών κάθε εβδομάδα
 • αυξήστε τα τελικά σας έσοδα

πώς βοηθά το social media marketing

Οι ασθενείς χρησιμοποιούν τις διάφορες πλατφόρμες social media για να βρούν πληροφορίες για θέματα υγείας, να αλληλεπιδράσουν με άλλους ασθενείς και να "βαθμολογήσουν", αξιολογήσουν τις μονάδες και τους επαγγελματίες υγείας που έχουν ήδη εμπιστευθεί. 

Πραγματικά, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι 33% των καταναλωτών στην Ευρώπη χρησιμοποιούν τα social media προκειμένου να αναζητήσουν και να συζητήσουν θέματα υγείας.

Με μία ενεργή παρουσία στα social media όπως το Facebook, το Instagram και το YouTube, μπορείτε να βοηθήσετε τους ασθενείς - που απευθύνεστε - να σας γνωρίσουν, να σας κάνουν "like" και φυσικά να σας εμπιστευθούν ως την μονάδα ή τον επαγγελματία επιλογής για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζουν. Οι προβλέψεις λένε ότι εκατοντάδες απο τους δυνητικούς ασθενείς σας είναι στα social media και ήδη αναζητούν μονάδες της ειδικότητάς σας.

Με τη MEDICAL PROMOTION, η μονάδα σας είναι στο κέντρο των αναζητήσεων τους.

ποιες λύσεις social media marketing σας ταιριάζουν περισσότερο;

Social media marketing είναι ψηφιακά το αντίστοιχο του λεγόμενου marketing "απο-στόμα-σε-στόμα". Στην τελική, το social media marketing σας βοηθά να προσεγγίσετε αλλά και να διατηρήσετε περισσότερους πελάτες.

Μέσα απο το social media marketing, μπορείτε:

 • Ενισχύσετε την κοινωνική δέσμευση με υφιστάμενους ασθενείς σας και να προσεγγίσετε εκατοντάδες νέους δυνητικούς ασθενείς.

 • Εξασφαλίσετε νέες συστάσεις όταν οι υφιστάμενοι ασθενείς σας συστήνουν τους φίλους τους

 • Ενισχύσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας

 • Χτίσετε το "brand" σας και την αξιοπιστία σας

 • Ενισχύσετε την εμπιστοσύνη στο "brand" σας και να επιδείξετε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία σας στο αντικείμενο της ειδικότητας ή δραστηριοποίησης σας

 • Βελτιώσετε τη θέση σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google)

συνολική διαχείριση social media

Μέσα από τη συνεργασία σου με τη MEDICAL PROMOTION εξασφαλίζεις:

 • έκθεση στις κύριες πλατφόρμες social media

 • επαγγελματικά σχεδιασμένη προβολή της παρουσίας στα social media

 • 3-5 αναρτήσεις στα social media και καθημερινή παρακολούθηση των δρώμενων στα profile σας

 • άμεσου ενδιαφέροντος - βάσεις δραστηριότητας / αντικειμένου / ειδικότητας - αναρτήσεις στις σελίδες σας

 • υψηλής αξίας πληροφορίες υγείας για το κοινό στο οποίο απευθύνεστε

Ταυτόχρονα, θα δουλέψουμε για σας ώστε να ενισχύσουμε το λεγόμενο "social engagement" προωθώντας τις αντίστοιχες εκδηλώσεις σας, δημοσιεύοντας τα σχόλια υφιστάμενων ασθενών σας, τη δημοσίευση πληροφοριών που αφορούν τη μονάδα σας αλλά και το σταθερό "χτίσμο" σταθερών σχέσεων με το κοινό των social media σας.

Ανακαλύψτε πώς μπορούν τα social media να βοηθήσουν εσας. Μιλήστε μαζί μας.

Χρήσιμα σχετικά άρθρα από το blog μας

Οι καθημερινές αναρτήσεις στο Facebook βοηθούν τους ασθενείς σας να αναγνωρίζουν την υπεροχή σας στη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι η ώρα να απαγοητευτείτε από το Facebook. Σίγουρα, θα σας έχει απαγοητεύσει η έλλειψη ελέγχου περί προσωπικών δεδομένων και πώς από άποψη

...

Το τυπικό εργαλείο σύστασης ασθενών, απο ασθενή-σε-ασθενή αρχίζει να ξεθωριάζει