ενημέρωση ασθενών σας, έμμεσο εργαλείο πώλησης

Newsletter Marketing

Προώθηση πωλήσεων, Υπενθύμιση παρουσίας σας στους υφιστάμενους ασθενείς

newslettermedical.png

Newsletter Marketing

Συντάσσουμε και αποστέλλουμε Newsletters υπό την ταυτότητα του δικού σας ιατρείου / οδοντιατρείου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την προβολή  των υπηρεσιών σας με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

Eίναι το email είναι ακόμη μια απο τις πιο αποδοτικές marketing μεθόδους δέσμευσης της προσοχής των ασθενών σας; Κι όμως, παρά το γεγονός ότι λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες - αν όχι περισσότερα - προωθητικά emails που οι περισσότεροι απο μας τα αγνοούμε.

Το δεδομένο είναι ότι τα email καταλήγουν σε μεγαλύτερο κοινό, σε σχέση με την εκάστοτε ανάρτηση σας στα social media. Τα αποτελέσματα, π.χ. τα clicks είναι άμεσα μετρήσιμα.

Ωστόσο, γεγονός είναι ότι αρκετά απο αυτά μένουν στο καλάθι των spams ή μερικοί τα σβήνουν χωρίς καν να τα ανοίξουν!

 

Έχει αποτέλεσμα το newsletter marketing;

Τα email newsletters έχουν αποτέλεσμα μόνο όταν έχετε καθορίσει το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, έχετε καθορίσει το στόχο του μηνύματος σας και έχετε ακολουθήσει τις καλύτερες δυνατές πρακτικές για θέματα περιεχομένου και σχεδιασμού.

Τα email newsletters χρησιμοποιούνται για την τακτική επικοινωνία με τους ασθενείς, ενημερώνοντάς τα με τα πάντα στην πράξη καθώς και ειδικές προσφορές, ειδήσεις σχετικές της ειδικότητας σας κ.λπ.

Μόλις δημιουργηθεί η βάση δεδομένων σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τις δικές σας προωθήσεις, κίνητρα παραπομπής και προφορικές συμβουλές υγείας. Τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ασθενών είναι ένα οικονομικά αποδοτικό εργαλείο επικοινωνίας και στα πλαίσια ενός μίγματος ενεργειών marketing μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εσωτερικής σας στρατηγικής marketing.

Όταν τα email newsletters έχουν σχεδιασθεί σωστά, μπορούν να γίνουν ένα εκπληκτικό εργαλείο για τη "δέσμευση" του κοινού σας, την ενίσχυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, την αύξηση των συνδρομών στο blog σας και γενικότερα την επίτευξη των στόχων marketing σας.

Θέλετε μήπως και εσείς βοήθεια για τη στρατηγική marketing;

Μιλήστε σήμερα με έναν απο τους ειδικούς μας για την καλύτερη αξιοποίηση των δικών σας υποδομών.

Στη MEDICAL PROMOTION θα σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα email newsletter σας και να διασφαλίσετε ότι θα παρουσιάσετε ένα newsletter που είναι δεσμευτικό και ενδιαφέρον.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ευρεία γκάμα θεμάτων απο την ειδικότητα σας και την ίδια σας τη μοναδα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ

υιοθετούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και προσαρμόζουμε το περιεχόμενο στις ανάγκες του κοινού σας

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

210 9658356 ή marketing@medicalpromotion.gr


Διαφορετικά, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.