Φωτογράφιση Ιατρείου / Οδοντιατρείου

Επαγγελματικές φωτογραφίες για την προώθηση της επιστημονικής σας ομάδας και των υπηρεσιών σας

fotografosiatrou.png

Αντικαταστήστε τις stock φωτογραφίες με πραγματικές επαγγελματικές φωτογραφίες

Μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο και ανάλογα την ειδικότητα θα αντιληφθείτε ότι η ίδια η εικόνα πέζει σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση γνώμης και προσέλκυσης της προσοχής των εν δυνάμει ασθενών σας!

Εφόσον επενδύετε στην εικόνα σας στο διαδίκτυο - και όχι μόνο - γιατί να μην αναθέσετε τη φωτογράφιση του χώρου σας σε επαγγελματίες?!
1000 φορές πιο ελκυστική είναι η λήψη φωτογραφιών απο επαγγελματίες και η ανάδειξη των λεπτομερειών εκείνων που θα κάνουν τη διαφορά στην εικόνα σας.

Μην υποτιμάτε τους ασθενείς σας. Εκτιμούν το ωραίο και αντιλαμβάνονται τη διαφορετικότητα και την ποιότητα. Ο κάθε δυνητικός ασθενής σας θέλει να αντιληφθεί ποιός επαγγελματίας πραγματικά είστε και να αποκτήσει μια εικόνα για το ιατρείο ή οδοντιατρείο σας.  Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσετε το πλούσιο βιογραφικό σας με την αντίστοιχη εικόνα?!

Στη MEDICAL PROMOTION, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα πακέτο επαγγελματικών φωτογραφιών ακόμη και με την ανάθεση της κατασκευής της ιστοσελίδας σας. Ο συνεργαζόμενος φωτογράφος θα μείνει στο χώρο σας για αρκετές ώρες προκειμένου να προβεί σε λήψη των απαιτούμενων φωτογραφιών και την εξασφάλιση του προσδοκώμενου αποτελέσματος.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες απο ιατρείο στην Αθήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

210 9658356 ή marketing@medicalpromotion.gr

Διαφορετικά, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.