ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; CLICK HERE
Δευτ - Παρ: 09.00 - 21.00
κατόπιν ραντεβού
+30 210 9658356
13, Λεωφ. Βάκχου,
Βάρη 16672

DIGITAL MARKETING ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

  • Προωθούμε τη μονάδα υγείας, το ιατρείο ή οδοντιατρείο σας στο διαδίκτυο, γρήγορα και αποτελεσματικά!

  • Αναλαμβάνουμε όλη την digital παρουσία σας στο διαδίκτυο: ιστοσελίδα, social media, διαχείριση περιεχομένου, πληρωμένες διαφημίσεις (Google Ads) κ.α.

Τί κάνουμε;

Εξειδικευμένη ομάδα αναλαμβάνει την αποτελεσματική προβολή σας στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε μια περιουσία!

Συνδυαστικά ή μεμονωμένα αναλαμβάνουμε:

Έμπειροι, εξειδικευμένοι στην Υγεία, συνεργάτες σας

Αναμφίβολα, διαθέτουμε για την αγορά υγείας, τους πιο εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους για τη σωστή αξιολόγηση της δικής σας μονάδας υγείας (όποιο κι αν είναι το μέγεθος της) και την υλοποίηση στρατηγικής marketing και προβολής άμεσης αποτελεσματικότητας. Γνωρίζουμε το πώς και για αυτό προσαρμόζουμε το κάθε εργαλείο που διαθέτει ο digital κόσμος, στα μέτρα και τις ανάγκες του δικού σας ιατρείου ή οδοντιατρείου ή κάθε άλλης μορφής μονάδας υγείας.

Άμεσα αποτελέσματα

Γνωρίζουμε τί θέλετε και πώς να το κάνουμε πραγματικότητα! Έτσι, σας βεβαιώνουμε με την 15+ετή παρουσία μας στο χώρο, ότι θα έχετε αποτέλεσμα από τους πρώτους μόλις μήνες συνεργασίας!

Ξεκάθαρη, Προσιτή τιμολογιακή πολιτική

Ξεκάθαρα θέτουμε τους στόχους, σας ενημερώνουμε για τις τιμές και τις δικές μας χρεώσεις! Χωρίς κρυφά κόστη και εκπλήξεις, αναλαμβάνουμε την υποστήριξη σας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μπορεί να έχετε την πιο όμορφη, SEO (search engine optimization) και εύκολα πλοηγήσιμη ιστοσελίδα..αλλά δε θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε ασθενείς εάν δεν

...

Η αλήθεια είναι ότι τα mailbox σχεδόν όλων μας είναι συχνά γεμάτα..ωστόσο, στο χώρο των υπηρεσιών υγείας το email marketing μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σημαντικούς σκοπούς.

Η εμπιστοσύνη είναι το παν στη σχέση οδοντιάτρου / ιατρου - ασθενή και ένας απο τους καλύτερους τρόπους για να ενισχυθεί είναι το..blogging!

Μιλήστε μαζί μας..

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2019 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search