Marketing δερματολογικου ιατρείου - meeting Ιουνιος 2012, Μυκονος

Στα πλαίσια συνεργασίας μας με γνωστή φαρμακευτική εταιρεία, υλοποιήθηκε ενημερωτικό meeting με κύριο αντικείμενο "Marketing Δερματολογικού Ιατρείου".

To meeting διάρκειας 3 ημερών πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο και οι συμμετέχοντες δερματολόγοι, παρακολούθησαν εισήγηση της εταιρείας MEDICAL PROMOTION σε θέματα marketing του ιδιωτικού τους ιατρείου ενώ πραγματοποιήθηκαν 40-60λεπτα μεμονωμένα sessions με τον καθενα προκειμένου να δοθεί συγκεκριμένη εξατομικευμένη στις ανάγκες και τα προβλήματα εκάστοτε ιατρείου ξεχωριστά.

marketing δερματολογου

Στα πλαίσια του 3μερου meeting πραγματοποιήθηκε αρχική εισήγηση από μέλος της εταιρείας μας, όπου εξετάσθηκε μεταξύ άλλων η υφιστάμενη οικονομική κρίση και η επιρροή της στον ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας, δη αισθητικης / κλινικης δερματολογίας, στις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται στον τομέα, πόσο αλλάζει το προφίλ του ασθενή αλλά και πως μπορεί ο δερματολόγος να ενισχύσει αποτελεσματικά τον αριθμό των εισερχόμενων περιστατικών και κατ' επέκταση τον κύκλο εργασιών του.

Πώς μέχρι πρότινος έφτανε ο εκάστοτε ασθενής - ιδιωτικός κυρίως - στο ιατρείο και πώς οι νέες συνθήκες έχουν επηρρεάσει την αλυσίδα αυτή?

Ποιοί είναι οι νέοι "opinion leaders"..από που διαμορφώνει "άποψη" τελικά ο ασθενής και πώς ο Έλληνας επαγγελματίας υγείας μπορεί να υιοθετήσει αποτελεσματικά μέσα της αλυσίδας αυτής?

553743 10150925269416270 1290120697 n

Είναι όλα τα μέσα κατάλληλα για όλους τους επαγγελματίες, όπου και αν είναι η έδρα του επαγγελματικού του χώρου..πόσο σημαντική είναι η αναγνώριση του κοινού-στόχου ασθενών και ακόμη περισσότερο η παροχή υπηρεσιών καθετοποιημένων στις ανάγκες του κοινού αυτού?

Πλέον της απλής εισήγησης και παρουσίασης επιτυγχημένων εφαρμογών marketing της MEDICAL PROMOTION σε ιατρεία της συγκεκριμένης ειδικότητας σε όλη την επικράτεια..ξεχώρισαν οι ιδιωτικές συναντήσεις στελεχών της MEDICAL PROMOTION με κάθε επαγγελματία ξεχωριστά..σε ένα χώρο με απίστευτη θέα στο Αιγαίο!

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων/session αυτών, ο επαγγελματίας είχε τη δυνατότητα να μας ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας του ιατρείου του.

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας, παρείχαν καθετοποιημένη ενημέρωση και λύσεις προσαρμοσμένες στην περιοχή της επαγγελματικής έδρας του εκάστοτε δερματολόγου (επαρχία, Αττική, νησιά), στις υπηρεσίες (π.χ.laser ή όχι, αισθητικη δερματολογια, κλινικά περιστατικά μόνο) που παρέχε το εκάστοτε δερματολογικό ιατρείο..και φυσικά τις ιδιαιτερότητες (π.χ. βιωτικό επίπεδο, μέγεθος πληθυσμου) του κοινού-στόχου των ασθενών που αναφέρεται το εκάστοτε δερματολογικό ιατρείο!

482986 10150925320406270 1433884355 nΕμείς θα λέγαμε ότι στους ιατρούς άρεσε η συγκεκριμένη υπηρεσία και καινοτομία ενημέρωσης..αυτό που περιγράφει όμως καλύτερα το όλο meeting είναι τα σχόλια των επαγγελματιών που συμμετείχαν:

"Αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν..Τον τελευταίο καιρό η ψυχολογία του κόσμου αλλά και όσα ακούω από συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, με εχουν κάνει να φοβάμαι ενώ το ιατρείο μου δεν εχει ακόμη μείωση περιστατικών. Απο εδώ και πέρα θα ξέρω ακριβώς τί να κάνω για να μην έχω μείωση στο μέλλον!"

"Φοβάμαι από αυτά που ακούω από συναδέλφους..και έτσι προχώρησα από μόνη μου σε μείωση τιμής της κάθε θεραπείας στο μισό. Τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι η λύση!"

Εκτός από την υλοποίηση των sessions σε έναν χώρο με υπέροχη θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, συνεχήσαμε τη συζήτηση με αρκετούς και στην παραλία..

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!