ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; CLICK HERE
Δευτ - Παρ: 09.00 - 21.00
κατόπιν ραντεβού
+30 210 9658356
13, Λεωφ. Βάκχου,
Βάρη 16672

Healthcare Marketing Tips

χρήσιμα άρθρα για τον επαγγελματία και τη μονάδα υγείας

Πότε πρέπει να αλλάξω την ιστοσελίδα μου?

Ποτε ηταν η τελευταία φορά που ανανεώσατε την ιστοσελίδα σας? Βασικό συστατικό της στρατηγικής marketing του ιατρείου ή οδοντιατρείου σας είναι η εξασφάλιση μιας σύγχρονης ιστοσελίδας που να είναι συμβατή με ολες τις σύγχρονες συσκευές αλλά και εργαλεία προβολής. Δεν αρκεί λοιπόν να έχετε μια πολύ όμορφή ιστοσελίδα..αλλά μια ιστοσελίδα που σας ανεβάζει επίπεδο μέσω αποτελεσματικού marketing!

Σας παραθέτουμε λοιπόν 5 σημάδια για να αντιληφθείτε πότε και αν η ιστοσελίδα σας χρήζει αναβάθμισης / ανανέωσης..

  • Δεν είναι φιλική με συσκευές κινητών τηλεφώνων [responsive]

Γνωρίζετε οτι κατ'ελαχιστον πλέον το 1/3 των ασθενών που αναζητούν στο διαδίκτυο πληροφορίες και επαγγελματίες υγείας, το πραγματοποιούν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου ή του tablet τους.. Εαν λοιπόν η ιστοσελίδα σας δεν είναι φιλική προς τα κινητά τηλέφωνα..όχι μόνο δεν έχετε εκσυγχρονισθεί αλλά χάνετε και νέους δυνητικούς ασθενείς.

  • Δυσκολία στην πλοήγηση

Λαμβάνετε σχόλια για ενδεχόμενη δυσκολία στην πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας? Μήπως το menou σας έχει πολλές επιλογές? Το όνομα της ιστοσελίδας σας δεν είναι ξεκάθαρο? Ο εξορθολογισμός της σελίδας σας, διευκολύνει τους ασθενείς σας να βρούν αυτό ακριβώς που αναζητούν..στοιχείο κλειδί για την αποτελεσματική σας προβολή στο διαδίκτυο. Προσπαθήστε να δειτε την ιστοσελίδα σας με τα μάτια του ασθενή σας..ακόμη καλύτερα ενός 5χρονου που δεν γνωρίζει τί ακριβώς κάνετε. Αλήθεια εαν εσεις αναζητούσατε συγκεκριμένη πληροφορηση θα μπορούσατε να τη βρείτε στη σελίδα σας?

  • Δεν είναι συνδεδεμένη με τα social media

Η σύνδεση με τα social media είναι ενας απλός τρόπος εκσυγχρονισμού της ιστοσελίδας σας. Οι ασθενείς σας μπορούν να παρακολουθούν πολύ πιο εύκολα τις οποιες ανανεώσεις σας. Ταυτοχρονα παραμένουν "engaged" με το ιατρείο ή οδοντιατρείο σας αν προσθέσετε το απαιτούμενο εργαλείο social media στην ιστοσελίδα σας.

  • Απουσία SEO περιεχομένου

Περιεχόμενο πλούσιο σε SEO [δηλ. search engine optimized] ενισχύει τη θέση σας στην κατάταξη του Google και την ανίχνευση της ιστοσελίδας σας απο τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό θα βελτιώσει την εικόνα της σελίδας σας στο διαδίκτυο αλλά και την προβολή σας σε περισσότερους δυνητικούς ασθενείς με έμμεση ενίσχυση και των εσόδων σας.

  • Απουσία νέων μέσων

Είτε το περιεχόμενο σας περιλαμβάνει κινούμενες εικόνες είτε video, η χρήση νέων μέσων σίγουρα αποτελεί έναν τρόπο ανανέωσης του περιεχομένου της σελίδας σας. Ενσωμάτωση των νέων τάσεων σε μορφή περιεχομένου σίγουρα θα εξασφαλίσει ανανέωση της σελίδας σας αλλά και ενίσχυση της ανιχνευσιμότητας της από τις μηχανές αναζήτησης.

Εάν καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι η ιστοσελίδα σας χρήζει ενημέρωσης / ανανέωσης, επικοινωνήστε με έναν απο τους συμβούλους μας στο 2109658356 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2019 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search