ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; CLICK HERE

Healthcare Marketing Tips

χρήσιμα άρθρα για τον επαγγελματία και τη μονάδα υγείας

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση μας με νέες ιδέες για το marketing της μονάδας υγείας (ιατρείο, οδοντιατρείο) σας;

Ανανεώνετε το Google Business Page σας;

googlebusiness.png
Η δημιουργία και ανανέωση του περιεχομένου της Google Business Page σας, είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος βελτιστοποίησης του SEO της ιστοσελίδας σας. Και φυσικά είναι ένας καλός τρόπος "σύνδεσης" σας με δυνητικούς ασθενείς.

Η Google προσπαθεί συνεχώς να ανανεώνει την πλατφόρμα της. Έτσι, προσθέτουν συνεχώς νέα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της κατάταξης των επιχειρήσεων και προσπαθούν να παράσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία στους όποιους ενδιαφερόμενους.

Οι αναρτήσεις είναι μια απο τις πιο πρόσφατες εξελίξεις.

Τι είναι οι αναρτήσεις στο Google;

Το πιο πιθανό είναι όταν μιλάμε για αναρτήσεις, να σκέφτεστε τα social media. Οι αναρτήσεις στο Google είναι λίγο διαφορετικές. Οι αναρτήσεις αυτές παραμένουν δημοσιευμένες μόνο για 7 ημέρες. Όταν μια νέα ανάρτηση πραγματοποιείται, πάει πάνω απο την προηγούμενη.

Το πλεονέκτημα των αναρτήσεων στο Google είναι ότι όταν ένας δυνητικός ασθενής αναζητά τις υπηρεσίες σας στη Google, η μονάδα σας εμφανίζεται ακόμη πιο μπροστά στην κατάταξη των αποτελεσμάτων. Όταν ο ενδιαφερόμενος κάνει κλικ στην ανάρτηση μπορεί να παραπέμψει στην ιστοσελίδα σας.

Οι αναρτήσεις του Google μπορούν να περιέχουν μια εικόνα, α call-to-action και μια διεύθυνση url που να παραπέμπει στην ιστοσελίδα σας. Κάθε ανάρτηση έχει όριο 300 λέξεων, αλλά μόνο οι 100 πρώτες λέξεις φαίνονται στην αρχή.
screenshot_2020-02-22-womens-care---google.png

Μιλήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2020 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search