ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; CLICK HERE

Healthcare Marketing Tips

χρήσιμα άρθρα για τον επαγγελματία και τη μονάδα υγείας

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση μας με νέες ιδέες για το marketing της μονάδας υγείας (ιατρείο, οδοντιατρείο) σας;

Είναι αποτελεσματικά τα Google Ads;

Αλήθεια οι δυνητικοί ασθενείς σας θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας;

Δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες και οι μονάδες υγείας που διαφημίζονται στις μηχανές αναζήτησης και δη στο Google. Οι θεωρίες περί απόδοσης και των παραγόντων επιρροής της όποιας αποτελεσματικότητας είναι πολλές ενώ αρκετοί δήθεν experts του digital marketing στην ελληνική αγορά αποδίδουν την όποια επιστροφή κλήσεων ανάλογα του ποσού επένδυσης του εκάστοτε διαφημιζόμενου.

Στο δια ταύτα όμως, όσα χρήματα κι αν ξοδεύεται, οι ασθενείς σας κάνουν κλικ στην προβολή της διαφήμισης σας;

Αδιαμφισβήτητα, η πλατφόρμα διαφημίσεων της Google είναι ένα καλό κανάλι επιτάχυνσης της προσέλκυσης νέων περιστατικών, της βελτίωσης του brand σας και γρήγορης εξασφάλισης ανιχνευσιμότητας στα αποτελέσματα αναζήτησης της ειδικότητας σας.

Οι διαφημίσεις της Google σας βοηθούν να προσεγγίσετε τους ασθενείς που σας ενδιαφέρουν όπου και όποτε θέλετε. Θέλετε για παράδειγμα να προσελκύσετε περιστατικά αισθητικής από περιοχή κοντινή που εδρεύει το ιατρείο σας; Οι Google Ads θα σας το εξασφαλίσουν!

Ενδεχομένως να είστε διστακτικοί ως προς την αμοιβή κάποιου τρίτου για κάθε κλικ που γίνεται στη διαφήμιση σας. Αντίστοιχα, μπορεί να θεωρείται ότι η δική σας φιλοσοφία π.χ. δεν κάνω κλικ σε διαφημίσεις, υιοθετείται κι απο τους δυνητικούς ασθενείς σας.

Η πραγματικότητα όμως αποδεικνύει ότι ο κόσμος κάνει κλικ στις διαφημίσεις. Και το πιο σημαντικό, αυτά τα κλικς μπορούν να μετατραπούν σε νέα ραντεβού ασθενών. Και αυτό το διαπιστώνουμε απο τα στοιχεία των καμπανιών που διαχειριζόμαστε.
Έτσι λοιπόν σε 100 καμπάνιες που τρέξαμε το προηγούμενο τρίμηνο, τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:
  • 60% νέων ασθενών από το διαδίκτυο, πραγματικών ιατρείων, ήρθε από Google Ads

  • Eπισκέπτες ιστοσελίδας που προήλθαν από Google Ads, είναι κατά 50% πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν επίσκεψη, σε σχέση με τους οργανικούς επισκέπτες της ίδιας ιστοσελίδας.

Τα πάντα στο marketing είναι θέμα μέτρησης.
Η οργανική ανιχνευσιμότητά σας είναι σημαντική. Η πληρωμένη διαφήμιση όμως ενισχύει την αποτελεσματικότητα της προβολής σας στο διαδίκτυο καθώς και στον έλεγχο της νέας ροής ασθενούς.
 
Αν η μέχρι στιγμής εμπειρία σας με τα Google Ads, είναι αντίθετη..ενδέχεται να μην γίνεται κάτι σωστά.
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2020 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search