ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; CLICK HERE
Δευτ - Παρ: 09.00 - 21.00
κατόπιν ραντεβού
+30 210 9658356
13, Λεωφ. Βάκχου,
Βάρη 16672

Healthcare Marketing Tips

χρήσιμα άρθρα για τον επαγγελματία και τη μονάδα υγείας

Νέο ιατρείο ή οδοντιατρείο; Πώς να επιλέξω;


Μετακομίζετε ή ξεκινάτε τώρα το ιατρείο ή το οδοντιατρειο σας? Σας παραθέτουμε βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξετε κατα την επιλογή της νέας σας έδρας στέγασης!

Που θα παρκάρουν οι ασθενείς σας;

Βολικές λύσεις parking αποτελούν must πλεον για τις επιτυχημένες μονάδες υγείας, ειδικά αν λάβετε υπόψη τα κινητικά προβλήματα που κάποιος ασθενής σας ενδεχομένως να αντιμετωπίζει!

Εύκολo παρκάρισμα, άλλωστε, κανεί και τη δική σας ζωή ως επαγγελματία ευκολότερη αλλά και του προσωπικού σας.

Η μονάδα υγείας σας, ειναι κοντα σε ΜΜΜ;

Η εγγύτητα της μονάδας υγείας σας σε σημείο πρόσβασης απο τα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιλογής για ασθενείς που δεν οδηγούν ή δεν έχουν πρόσβαση σε δικό τους μέσο.

Εαν ο χώρος που σας ενδιαφέρει είναι εντος της ζώνης διέλευσης κάποιου μέσου, εξακριβώστε τη συχνότητα διέλευσης, τις λοιπές δυνατότητες εξυπηρέτησης [π.χ. διασύνδεση με ΜΕΤΡΟ, κ.α.] αλλά και πόσο θα πρέπει να περπατήσουν οι δυνητικοί ασθενείς σας για να φθάσουν στο ιατρείο / οδοντιατρείο σας.

Ποια είναι η "ορατότητα" του νέου σας χώρου απο το ευρύ κοινό;

Δεν αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για πολλά ιατρεία, αλλά μια καλή φυσική έκθεση του χώρου σας στην τοπική αγορά μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Διαφορετικά, τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε απο το χαμηλό μίσθωμα θα πρέπει να διατεθούν στο marketing της μονάδας σας προκειμένου να επικοινωνηθεί η δραστηριοποίηση σας στην περιοχή.

Ποια είναι η προσβασιμότητα του νέου σας χώρου;

Κτιριακα και σχεδιαστικα χαρακτηριστικα του νεου σας χώρου όπως ανελκυστήρας, ράμπες πρόσβασης, μπάνιο με πρόσβαση για ατομα με κινητικές δυσκολίες αποτελούν πλέον must χαρακτηριστικά για τη δημιουργία ενος σύγχρονου ιατρείου ή οδοντιατρείου.

 

Μιλήστε μαζί μας..

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2019 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search