Λειτουργια Ιατρειου / Οδοντιατρειου

Αχ αυτή η αίθουσα αναμονής.. Εξελίσσοντας την οργάνωση και το marketing του ιατρείου / οδοντιατρείου σας, δε θα μπορούσατε να αφήσετε ανέπαφη το χώρο αναμονής σας. Όσοι επαγγελματίες σκέφτονται "μπροστά" εισάγουν πλέον νέα εργαλεία και μεθόδους αξιοποίησης προκειμένου να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, την εκπαίδευση και τη δέσμευση των ασθενών τους ακόμη και όσο περιμένουν στην αίθουσα αναμονής.

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές μέσα από τα διάφορα άρθρα μας για την αναγκαιότητα της εφαρμογής τεχνικών marketing απο μέρους των επαγγελματιών υγείας. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα ιατρεία / οδοντιατρεία, εφαρμόζουν μείγμα διαφορετικών μεθόδων marketing προκειμένου να ενισχύσουν τη ρευστότητα, να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του ανταγωνισμού, να αυξήσουν το μερίδιο της αγοράς τους και να προβάλλουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες  και προιόντα τους στο απευθυνόμενο κοινό.

Είναι όμως αρκετό? Όχι..στην πραγματικότητα πρέπει να αναζητάτε συνέχεια νέους τρόπους marketing και προβολής της δικής σας μονάδας υγείας. Στη συνέχεια του άρθρου αυτού, σας παραθέτουμε κάποιες λύσεις που δεν είναι και τόσο ακριβές αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

H λειτουργικότητα σε συνδυασμό με τη ροή του περιστατικού αλλά και των εσωτερικών εργασιών του ιατρείου ή του οδοντιατρείου σας, αποτελεί βασικό συστατικό του εσωτερικού σας #marketing. Δεν ήμαστε αμέτοχοι στο κομμάτι αυτό. Λέμε την άποψη μας, σας δίνουμε οδηγίες και πλέον σας έχουμε την ιδανική λύση!

Απο αρχες Δεκεμβρίου η MEDICAL PROMOTION συνεργάζεται στον τομέα κατασκευής και ανακαίνισης ιατρείου και οδοντιατρείου με την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο INNOVO CONSTRUCTIONS.

Η INNOVO με περισσότερα απο 15 χρόνια δραστηριοποίησης στη μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων, δημιουργεί ιατρεία και οδοντιατρεία λειτουργικά και εύχρηστα με χώρους προσιτούς, άνετους και ευχάριστους για τους ασθενείς σας. Με κύριο μέλημα τη δημιουργία χώρων γεμάτους ζεστασιά, άνεση και απόλυτα προσαρμοσμένους στο προσωπικό σας στυλ, η INNOVO αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ιατρείων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές. Η εργονομία των χώρων και η δημιουργία πολυμορφικών επίπλων παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Μετακομίζετε ή ξεκινάτε τώρα το ιατρείο ή το οδοντιατρειο σας? Σας παραθέτουμε βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξετε κατα την επιλογή της νέας σας έδρας στέγασης!

Όταν αποφασίζεις να μειώσεις τις ακυρώσεις ή τις χωρίς προειδοποίηση "μη εμφανίσεις" στα προγραμματισμένα ιδιωτικά ραντεβου του ιατρείου σας, υπάρχουν διαφορετικά πρωτόκολλα εφαρμογής για:

Ξοδεύετε ήδη πολλά χρήματα στις προωθητικές σας ενέργειες για να φερετε νέους ασθενείς στο ιατρείο ή οδοντιατρείο σας? Καλά και κάνετε. Ωστόσο, δε θα πρέπει να περιορίζετε τις ενέργειες σας στο διαδίκτυο ή μέχρι ο ασθενής να φτάσει στην πόρτα σας!

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!