e2873c1da9488e6d53c9aeccb0b4b68b.jpg
2a9acfada99f0c1a01a9374625e7bba1.jpg
Ολοκληρωμενη παρουσια στο Διαδίκτυο
2765f7ae509c94562bfcc2d7bfac41eb.jpg

e2873c1da9488e6d53c9aeccb0b4b68b.jpg
2a9acfada99f0c1a01a9374625e7bba1.jpg
Ολοκληρωμενη παρουσια στο Διαδίκτυο
2765f7ae509c94562bfcc2d7bfac41eb.jpg

Σχετικά με εμας

Στη MEDICAL PROMOTION, θα βρείτε με μια δυναμική και αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών στη διάθεση σας για την επίτευξη των στόχων σας με εμπειρία και τεχνογνωσία υπεροχής στον εξειδικευμένο κλάδο της υγείας.
1Εμπειρία
2Πάθος
3Τεχνογνωσία
 

Search Engine Optimization (SEO)

By emmanouela
Οκτώβριος 20th, 2016
Εμφανίσεις: 182

Μην αφήνετε την ιστοσελίδα σας να περνά απαρατήρητη

Το πιο σημαντικό στην ιστοσελίδα ενος οδοντιατρείου είναι να ανιχνεύεται απο τις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης [Search Engine Optimization, SEO] είναι ο τρόπος για να επιτευχθεί αυτό.

Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί το περιεχόμενο σας αλλα και οι marketing ενέργειες σας, χρειάζεστε την αρωγή μιας ομάδας που συνεργάζεται και προσαρμόζει όλες σας τις επιλογές σε μια κοινή στρατηγική SEO.

Στη MEDICAL PROMOTION, ήμαστε αφοσιωμένοι στην εφαρμογή "ηθικών" τεχνικών SEO που υιοθετούν τους κανόνες και τα συστήματα των μηχανών αναζήτησης προς ώφελος της σελίδας σας.

Εφόσον έχετε επενδύσει στο διαδίκτυο, τότε οφείλεται να λάβετε τη μέγιστη δυνατή ανταπόδοση με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για να έρθει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων εκάστοτε μηχανής αναζήτησης.

Τι είναι το SEO?

SEO είναι η διαδικασία της βελτίωσης της ορατότητας της ιστοσελίδας σας απο τις μηχανές αναζήτησης μέσα απο "φυσικές" και "οργανικές" τοποθετησεις. Οι μηχανές αναζήτησης αναζητούν διάφορα στοιχεία μεσα σε μια ιστοσελίδα προκειμένου να την κατατάξουν. Για αυτό και η συνεργασία με μια αφοσιωμένη ομάδα σας εξασφαλίζει όλα εκείνα τα on-site και off-site στοιχεία που καθορίζουν την επιτυχία σας.

Από την έρευνα των λέξεων - κλειδιών έως και τη σύνταξη του περιεχομένου, τη δημιουργία συνδέσμων και το τοπικό SEO, η MEDICAL PROMOTION θέτει γερά θεμέλια ώστε η ιστοσελίδα σας να αποκτήσει την προσοχή που της αξίζει.

Διατηρήστε το SEO της ιστοσελίδας σας

Η συνεχής συντήρηση του SEO είναι "must" για σελίδες που έχουν βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης. Η ομάδα μας υιοθετεί ποικίλες στρατηγικές προκειμένου να συντηρήσει και να βελτιώσει την κατάταξη της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, όπως:

 • Δημιουργία συνδέσμων
 • Δελτία τύπου
 • Τοπικής εμβέλειας στρατηγικές SEO
 • Συνεχείς ανανεώσεις περιεχομένου μέσω content marketing

Παγκόσμιο, τοπικό και για κινητά SEO

Οι στρατηγικές SEΟ στη MEDICAL PROMOTION μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την κατάταξη της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης τόσο σε τοπικές, εθνικές όσο και σε παγκόσμιας έκτασης αναζητήσεις. Αποτελεσματικές λέξεις κλειδιά και στόχευση περιοχών ενισχύουν άμεσα την ανίχνευση της ιστοσελίδας σας.

Επίσης, υψηλά είναι τα ποσοστά επιτυχίας μας και στις αναζητήσεις μέσα απο smartphones και tablets μιας και κατέχουμε τις τακτικές SEO και για κινητά.

Με λίγα λόγια, υλοποιούμε αποτελεσματικά πλάνα εφαρμογής για όλες τις πλατφόρμες μέσων που σας ενδιαφέρουν.

Βελτιώστε το SEO μέσω Content Marketing

Βασιλιάς στον κόσμο του SEO είναι το ίδιο το περιεχόμενο! Χάρη στο "Panda" - μια απο τις μεγαλύτερες εξελίξεις στον αλγόριθμο ανίχνευσης απο μέρους της Google - ιδιαίτερης αξίας είναι πλέον η αυθεντικότητα και η πρωτοτυπία του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας. Με λίγα λόγια, οι ιστοσελίδες που έχουν σταθερή ροή σε φρέσκο και χρήσιμο περιεχόμενο, επιβραβεύονται γενικά ως προς το SEO. Αντίθετα, οι ιστοσελίδες που δεν ανανεώνουν το περιεχόμενο τους ή δεν το εμπλουτίζουν δεν έχουν και πολύ τύχη ως προς το SEO.

Μέσα απο ένα εξατομικευμένο content marketing plan, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια συνεχή ροή υψηλής αξίας περιεχομένου [π.χ. ανανέωση ιστοσελίδας, άρθρα blog, δελτία τύπου, κ.α.] που θα προστίθεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη σελίδα σας. Έτσι θα εξασφαλίσετε οτι η ιστοσελιδα σας θα μετατραπεί σε μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης για το κοινό σας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλές θέσεις στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Video SEO

Όπως και με το περιεχόμενο, έτσι και με τη βελτιστοποίηση των video σας μπορείτε να κερδίσετε SEO αξία για την ιστοσελίδα σας. YouTube, Google και άλλες μηχανές αναζήτησης video μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την ιστοσελίδα σας να επεκτείνει το κοινό αναφοράς της αλλα και να μεγιστοποιήσει την εμβέλεια του μηνύματος σας.

No result...
ΕγκυρότηταΔεν αναλαμβάνουμε projects αν δε γνωρίζουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα..αν δεν είμαστε σίγουροι για αυτό που προσφέρουμε!
Ολοκληρωμένη ΥποστήριξηΒασικό μας μέλημα να είμαστε ο εξωτερικός συνεργάτης που μπορείτε να βασιστείτε! Έχουμε λύσεις για όλες τις πτυχές του marketing και της επικοινωνίας στον κλάδο της υγείας..
Εξειδίκευση στον κλάδο της υγείαςΑπό την ίδρυση μας μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της υγείας! Γνωρίζουμε την αγορά..τις ανάγκες της αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις επαγγελματιών και εταιρειών στον κλάδο αυτό! 13 χρόνια και προχωράμε..
 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Οι πελάτες μας μιλούν

Οι πελάτες μας μιλούν
Διαβάστε τί είπαν ορισμένοι απο όσους συνεργάζονται μαζί μας..
 • Dr. Maria Psoma Psoma Medical Wellness
  συνεπεια, υπευθυνοτητα, πρωτοτυπια ιδεων
 • S.P. Odontotexnitis
  Μια άκρως καινοτόμα πρόταση στο χώρο της υγείας, που θεωρώ αυτή τη στιγμή το καλύτερο "εργαλείο" στην Ελλάδα για το χώρο της υγείας, όπου είναι ένας χώρος συνεχόμενα αναπτυσσόμενος και ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών που την αποτελούν. Συνεχίστε να εδραιώνετε την καινοτομία στον κλάδο της υγειας στην Ελλάδα.
 • Ioanna Kazakou Stoma Dental Clinic
  H καλύτερη επιλογή προώθησης ενός ιατρείου με επαγγελματισμό, συνέπεια, ολοκληρωμένες προτάσεις και εξειδικευμένες ιατρικές / οδοντιατρικές υπηρεσίες ! Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη medical promotion. Συνεχίστε έτσι και ακόμη πιο δυναμικά από Σεπτέμβρη, διότι αυτές οι εποχές σας έχουν.....ανάγκη !!

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!