Internet Marketing για Οδοντιατρεία 22/10/2016
Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες οδοντιάτρους να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και τις έννοιες, αλλά και να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή μιας στρατηγικής ψηφιακού / διαδικτυακού μάρκετινγκ προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν έχει τεχνικό χαρακτήρα και δεν απαιτεί προηγμένες γνώσεις Πληροφορικής! Απευθύνεται σε οδοντιάτρους, βοηθούς οδοντιάτρους, σε εργαζόμενους εντος του οδοντιατρείου και σε όσους βοηθούν τον επαγγελματία οδοντίατρο να προβληθεί στο διαδίκτυο!
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με πρακτικό μάθημα που περιλαμβάνει και την ενεργή συμμετοχή του εκπαιδευόμενου στο να φτιάξει το online start up του δικού του οδοντιατρείου, να οργανώσει το marketing του οδοντιατρείου του και να μελετήσει πετυχημένα case studies digital marketing συναδέλφων του.
Μέσα από την εκπαιδευτική αυτή υποστήριξη ο εκάστοτε συμμετέχοντας, θα εμπλακεί και θα εμπεδώσει ουσιαστικότερα την διαδικασία και τα ενδεχόμενα αποτελέσματα του digital marketing για το δικό του οδοντιατρείο.

Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Αντικείμενο εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτικό αντικείμενο του συγκεκριμένου σεμιναρίου περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
 
  • Οδοντίατρος στο Διαδίκτυο

  • Μάρκετινγκ για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEM) και Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO)

  • Σχεδιασμός Ψηφιακού Μάρκετινγκ

  • Διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

  • Επιτυχημένες καμπάνιες οδοντιατρικού digital marketing

  • Πρακτικό Μέρος Dental Digital Marketing

Γιατί να επιλέξω το συγκεκριμένο σεμινάριο?

Εαν είσαι οδοντίατρος, ορθοδοντικός ή γναθοχειρουργός γνωρίζεις ήδη πολύ καλά ότι πολλοί αν όχι οι περισσότεροι συνάδελφοι σου ήδη βρίσκονται στο διαδίκτυο, προβάλλουν την εργασία τους και κερδίζουν ολοένα περισσότερους ασθενείς μέσα απο το διαδίκτυο. Σε πολιορκούν πολλοί επαγγελματίες του χώρου του διαδικτύου για να σε πείσουν ως προς το τι πρέπει να κάνεις ενώ τα ποσά που ακούς σε έχουν μπερδέψει!

Δε το ξέρεις το αντικείμενο και δεν μπορείς να αποφασίσεις? Δε ξέρεις απο που να αρχίσεις?

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα σου λύσουμε όλες τις απορίες! Ταυτόχρονα, θα ενημερωθείς απο τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα του οδοντιατρικού marketing για το τί, πώς και ποτε θα πρέπει να κάνεις, τί επιτρέπει ο κώδικας δεοντολογίας και κυρίως τί έχει αποτέλεσμα στην ελληνική πραγματικότητα!

Στη MEDICAL PROMOTION, οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές μας είναι επαγγελματίες που έρχονται καθημερινά σε επαφή με συναδέλφους σας και το κυριότερο...δεν είναι απλοί εισηγητές αλλα και οι άνθρωποι που υλοποιούν τις διάφορες καμπάνιες, που πραγματοποιούν τις διάφορες μετρήσεις αποτελεσματικότητας και κατ'επέκταση τις αντίστοιχες παραμετροποιήσεις ώστε οι συνάδελφοι σας να εχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ποιά είναι η διάρκεια του σεμιναρίου?

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 απο τις 09.00πμ έως 17.00.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή?

Καθημερινά, 10 - 17.00 μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο σύμβουλο μας στο τηλέφωνο 210 9658356 ή να μας στείλετε την αίτηση σας άμεσα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αίτηση Συμμετοχής 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ομάδες των 10 επαγγελματιών και είναι άκρως διαδραστικά (ενεργή συμμετοχή).

Το κόστος έκαστης συμμετοχής είναι 70€ + ΦΠΑ.

Πώς μπορώ να πληρώσω το κόστος συμμετοχής μου?

Άμεσα και γρήγορα μέσω διαδικτύου: viva seminar

Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9658356 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού. Έγκυρες και κλεισμένες, λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου αριθμού, θεωρούνται μόνο οι αιτήσεις που έχει συμφωνηθεί η αποπληρωμή τους.

Που θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο?

 

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!