Εικαστικός Σχεδιασμός, Δημιουργικό

Λέξεις, εικόνες..οι ζωτικές ενδείξεις εκάστοτε καμπάνιας marketing που αντιπροσωπεύουν την ουσία του brand σας, που διαμορφώνουν συναισθήματα και ενέργειες.

H δημιουργικότητα είναι απαραίτητη σε κάθε εκστρατεία marketing. Στη φαρμακευτική βιομηχανία με τους όποιους περιορισμούς, η καθαρότητα του μηνύματος δεν εκμηδενίζει τη δημιουργικότητα. Tο φαρμακευτικό marketing μπορεί να είναι δημιουργικό αλλά όχι εύκολο!

Βοηθά πολύ το γεγονός ότι έχουμε σαφή αντίληψη του κλάδου. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας τροφοδοτεί και τη δημιουργικότητα μας. Άλλωστε πώς μπορείς να σκέφτεσαι έξω απο πλαίσια αν δεν γνωρίζει τι υπάρχει μέσα στο κουτί και τί πρέπει να αναδείξεις;

Ορισμένα γραφεία εικαστικού σχεδιασμού, αυτο το θεωρούν ως πρόκληση. Για μας είναι απλά καθημερινότητα. Οι γραφίστες μας είναι παθιασμένοι με το αντικείμενο σας δίνουν την ευελιξία να επιλέξετε την υπηρεσία που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε! Μπορούμε να παρέχουμε all-inclusive υπηρεσίες δημιουργικού από την ιδέα για την εκτέλεση, την εργασία με ένα υπάρχον σύστημα σχεδιασμού ή να παρέχουμε δημιουργική διαχείριση και εποπτεία.

Όλα αυτά συνδυασμένα με:

  • Web Design - εξασφαλίζοντας ότι η ψηφιακή παρουσία σας, το εργαλείο ή το app είναι σύμφωνο με τη στρατηγική και πληροί τους στόχους marketing, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη σωστή αισθητική.

  • Copywriting - κάνουμε το μήνυμά σας ελκυστικό και ενημερωτικό, ώστε να έχει απήχηση και να οδηγεί τους πελάτες στο δικό σας δρόμο.

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!