Κατασκευή Ιστοσελίδας

H ιστοσελίδα σας θα πρέπει να φέρνει νέους ασθενείς στο ιατρείο σας καθημερινά!

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί το παράθυρο προβολής σας - ακόμη και σε όλο τον κόσμο - και έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε μια καλή εντύπωση. Δε θέλετε αυτή να είναι και τέλεια?!

Λαμβάνετε τον αριθμό των ασθενών που θα θέλατε μέσω ιστοσελίδας? Το ιατρείο / οδοντιατρείο / μονάδα υγείας σας αναπτύσσεται με το ρυθμό που θα θέλατε?

Όταν σκέφτεστε τη σελίδα του ιατρείου ή του οδοντιατρείου σας, δύο μόνο πράγματα θα πρέπει να σας προβληματίζουν:

 • έχετε επισκεψιμότητα?
 • η επισκεψιμότητα σας μετατρέπεται σε πραγματικούς ασθενείς?

Οτιδήποτε άλλο είναι άνευ σημασιας! Και μη σας κοροιδεύουν οι web designers ότι ένα καλό σχέδιο θα σας εξασφαλίσει και ασθενείς! ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Η προβολή στο διαδίκτυο είναι αναγκαια για τον επαγγελματία υγείας?

Χιλιάδες πλέον είναι οι Έλληνες ασθενείς που αναζητούν όχι μόνο ενημέρωση για την πάθηση που αντιμετωπίζουν στο διαδίκτυο αλλά πλέον έχουν προσαρμοσθεί και στην ιδέα να κλείνουν ακόμη και το ραντεβού τους με την ευκολία ενος κλικ! Ταυτόχρονα όλο και περισσότεροι είναι οι ασθενείς που δείχνουν εμπιστοσύνη στον επαγγελματία που βγαίνει στα κύρια οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Στις σημερινές συνθήκες, η παρουσία ενος επαγγελματία υγείας στο διαδίκτυο είναι καταλυτικής σημασίας για την εξέλιξη της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Ξεφύγετε λοιπόν από τον ανταγωνισμό και κάντε τη διαφορά, με:

 • ενισχυμένο όγκο εισερχόμενων ασθενών,

 • μέγιστη προβολή επαγγελματικής δραστηριότητας,

 • μείωση χρόνου αναμονής ασθενών,

 • καλύτερα ενημερωμένους και εκπαιδευμένους ασθενείς!

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες εξειδικευμένα για εσας! Ξεκινώντας από τα θέλω των πελατών μας, συμβουλεύουμε για το πώς πρέπει να σχεδιασθεί αλλά και σε ποιά βάση θα κατασκευασθεί ώστε να καλυφθούν στο μέγιστο οι ανάγκες σας.

Μια ιστοσελίδα σωστά σχεδιασμένη για την επίτευξη του σωστού στόχου δύναται να δώσει μια νέα πνοή στη μονάδα σας, να βοηθήσει και να απλοποιήσει τις διαδικασίες σας, να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα, να κάνει πιο αποδοτικές τη διαφήμιση σας ενέργειες και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων να αλλάξει εντελώς την εικόνα και τα έσοδα της επιχείρησης σας.

Γνωρίζουμε την έλλειψη χρόνου του επαγγέλματος σας και για αυτό σας εξασφαλίζουμε πολύτιμο χρόνο αναλαμβάνοντας τη σύνταξη, το σχεδιασμό αλλά και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Ταυτόχρονα, με τη δυνατότητα της έτοιμης online φόρμας ιστορικού ασθενούς και άλλα πολύτιμα εργαλεία σας δίνεται σας γλυτώνουν αρκετό χρόνο και κόπο! Επιπρόσθετα, σας παρέχουμε ανταγωνιστικά εργαλεία για τη βέλτιστη δυνατή αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας, όπως:

 • τοποθέτηση video και medical promotion e-videos

 • δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής και booking ραντεβού,

 • εγγραφή χρήστη και πρόσβαση σε περιεχόμενο με ειδικά προνόμια,

 • έρευνες προς ασθενείς,

 • pay-per-click marketing λύσεις

 • ανταγωνιστικά πακέτα hosting

 • εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Καλαίσθητες, αποτελεσματικές και ανιχνεύσιμες ιστοσελίδες!

Οι πιο αποτελεσματικές ιστοσελίδες είναι όχι μόνο οι καλαίσθητες και λειτουργικές αλλά κυρίως αυτές που είναι ανιχνεύσιμες από τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που αναλαμβάνουν το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας.

Η αληθινή πρόκληση όμως είναι ο σχεδιασμός καλαίσθητων ιστοσελίδων, υψηλής λειτουργικότητας και με υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Όλες μας οι ιστοσελίδες, περιλαμβάνουν HTML και εσωτερικό οnsite optimization, εσωτερικές συνδέσεις, site maps, ετικέτες, λέξεις - κλειδιά και εκτεταμένο όγκο πληροφόρησης για την εκάστοτε ειδικότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κρίνονται απαραίτητα για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της ιστοσελίδας σας και την υψηλή της θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Πλέον, ως επίσημος καταχωρητής σας προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα για την καταχώρηση του domain σας αλλά και τη φιλοξενεία της ιστοσελίδας σας.

Εαν επιθυμείτε μια ιστοσελίδα που συνεχώς θα σας φέρνει ασθενείς 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα, καλέστε μας στο 210 9658 356 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κάντε Like στο Facebook page μας.

 

Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Η Σ Τ Ε

Τ: (+30) 210.9658356

στειλτε μας email

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!