Σεμινάρια

cmd_medical_business_blog_consulting_and_training_banner-1140x500.jpg

Επιχειρείν, Marketing και Προβολή για επαγγελματίες υγείας

#1 εταιρεία marketing και επιχειρησιακής υποστήριξης επαγγελματιών και μονάδων υγείας. Διαθέτουμε τους πλέον εξειδικευμένους εισηγητές, οι οποίοι πλεον θεωρητικής γνώσης, καθημερινά εφαρμόζουν τις διάφορες τεχνικές σε εκατοντάδες συνεργαζόμενα ιατρεία και οδοντιατρεία!

Γνωρίζουμε τί αποδίδει και τί όχι...δεν μιλάμε θεωρητικά αλλά τα σεμινάρια μας σας εξασφαλίζουν υπεροχή στην πράξη!

Γιατί να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο marketing;

επιθυμείς να αυξήσεις τον αριθμό των ασθενών που έρχονται στο ιατρείο / οδοντιατρείο σου αλλά οι υφιστάμενες ενέργειες marketing που υλοποιείς, δεν το επιτυγχάνουν!

παρατηρείς αύξηση στον ανταγωνισμό της ειδικότητας σου και θέλεις να κάνεις τη διαφορά

οι ενέργειες marketing που υλοποιούν οι συνεργάτες σου είναι καλές, αλλά θέλεις το κάτι παραπάνω, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις

επιθυμείς να αναγνωρίσεις νέα κανάλια προώθησης και προβολής της μονάδας σου και να εξασφαλίσεις μια επιτυχή διείσδυση σε αυτά

Γιατί να μας εμπιστευθείτε;

..απο το 2004

Είμαστε η πρώτη εταιρεία που άρχισε να υποστηρίζει επαγγελματίες υγείας σε θέματα marketing. Απο το 2004 έως σήμερα διαχειριζόμαστε το marketing εκατοντάδων ιατρείων / οδοντιατρείων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γνωρίζουμε τί έχει αποτέλεσμα..και γνωρίζουμε την δεοντολογία!

..αποστολή μας

Αποστολή των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της επιχειρηματικής ανάπτυξης εκάστοτε μονάδας υγείας και να ενισχύσουμε το επίπεδο του επιχειρείν στους παρόχους υπηρεσίας υγείας.

.. φιλοσοφία μας

Τα συστήματα είναι το κλειδί στη βιωσιμότητα των μονάδων υγείας, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους. Οι καλύτερες μεθοδολογίες / συστήματα είναι τα πιο εύκολα εφαρμόσιμα αλλά και αυτά που αποδίδουν σε πολλαπλές μονάδες. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση και αποδεδειγμένη ανάπτυξη των ιατρείων σας, και η άφιξη τους σε ένα πιο αναβαθμισμένο επίπεδο επιτυχίας.

.. αλλάξαμε την αγορά

Περισσότεροι απο 850 επαγγελματίες υγείας έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας. Τα νούμερα λένε την αλήθεια και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας, το ήθος της δραστηριότητας μας.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας