Πλαστικοι Χειρουργοι

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό: οφθαλμίατροι, οδοντίατροι, δερματολόγοι και γυναικολόγοι πολιορκούν αρκετές απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας στον τομέα της ιατρικής αισθητικής.

Εαν δραστηριοποιήστε για αρκετό χρονικό διάστημα στην ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής θα έχετε παρατηρήσει και εσεις τη μεγάλη αλλαγή στον κλάδο και στην αγορά αναφοράς. Κάποτε μοναδικοί ανταγωνιστές σας ήταν άλλοι πλαστικοί χειρουργοί. Σήμερα, οφθαλμίατροι, οδοντίατροι, δερματολόγοι και γυναικολόγοι παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής όπως και εσείς.

Αντίστοιχα, η πληθώρα προιόντων αισθητικής που υπόσχονται θαύματα και διατίθενται είτε απο το φαρμακειο είτε απο τηλεπωλήσεις είτε.. κάνουν τη σχέση σας με τον εκάστοτε δυνητικό / υφιστάμενο ασθενή ακόμη πιο δύσκολη.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη μειωμένη ρευστότητα του Έλληνα ασθενή καθιστουν πολύ πιο αναγκαία την επιθετική προβολή σας πάντα εντος των ορίων που επιβάλλει ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας. 

Οποιες και αν είναι οι προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε ως προς το marketing και την προβολη του ιατρειου σας, στη MEDICAL PROMOTION έχουμε τη λύση! Εξάλλου διαθέτουμε συνεργασίες με την πλειοψηφία των πλαστικών χειρουργών στην ελληνική επικράτεια.

Για μας καθε ιατρείο είναι ξεχωριστό..

Εκάστοτε μονάδα πλαστικής χειρουργικής απαιτεί λυσεις marketing μοναδικές και διακριτές. Αρκετοί πάροχοι ζητούν αποκλειστικότητα, υψηλής αισθητικής περιστατικά ενώ άλλοι ενδιαφέρονται για περιστατικά επανορθωτικής χειρουργικής.

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση προυποθέτει εύρος κοινού - στόχου: απο ηλικιωμένες γυναίκες και έφηβες έως ενήλικες άνδρες και μοντέλα. Αποτελεσματική προσέγγιση και προσέλκυση ασθενών προυποθέτει καθετοποιημένη στρατηγική που περλαμβάνει branding, διαδικτυακή προβολή και δημόσιες σχέσεις.

Στη MEDICAL PROMOTION αναλαμβάνουμε συνολικά την εξυπηρέτηση των αναγκών σας παρέχοντας ηθικές, εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την προώθηση των υπηρεσιών τόσο στον τομέα της αισθητικής όσο και της επανορθωτικής χειρουργικής.

 

Ενδεικτικά δείγματα εργασιών μας στην ειδικότητα σας:

 

 

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!