Ποιοι ειμαστε

Μια δυναμική και αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών στη διάθεση σας για την επίτευξη των στόχων σας με εμπειρία και τεχνογνωσία υπεροχής στον εξειδικευμένο κλάδο της υγείας.

Επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας για να ενισχύσουν τον αριθμό των εισερχόμενων ασθενών τους.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι εταιρείες ιατρικών / οδοντιατρικών ειδών μας εμπιστεύονται για την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας και την παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένης τεχνογνωσίας.

"Σας εμπιστευόμαστε γιατί είστε αληθινοί και ξέρετε το αντικείμενο"..μας λένε οι υπεύθυνοι τμημάτων marketing και πωλήσεων.

Οι άνθρωποι μας

με εμπειρία + στρατηγική
 

Όταν επιλέγετε τη MEDICAL PROMOTION, επιλέγετε μια ομάδα επαγγελματιών αφοσιωμένων στην υλοποίηση αποτελεσματικών ενεργειών marketing απόλυτα προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Με έδρα στα νότια πρόαστια, αποτελούμε μια έγκυρη και βιώσιμη εταιρεία με ιστορία 12+ ετών στον τομέα της υγείας.

Η επιτυχή έως σήμερα δραστηριότητα μας, έγκειται στο ταλέντο και την ομαδική εργασία των ανθρώπων μας. Σύμβουλοι διαφήμισης και marketing, προγραμματιστές, editors και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες που σχεδιάζουν και υλοποιούν οικονομικά προσιτές λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας για τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη στον κλάδο του ιατρικου / οδοντιατρικού marketing με αποκλειστική δραστηριότητα στον κλάδο της υγείας.

Με την εμπειρία και την αξιοπιστία των 12 και πλέον ετών δραστηριότητας μας στον κλάδο της υγείας, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παροχή καθετοποιημένων λύσεων ανά ειδικότητα και αντικείμενο.

Τί είναι αυτο που μας διαφοροποιεί?

Στα 11 πλέον χρόνια δραστηριότητα μας, η πλειοψηφία των πελατών μας μας ακολουθεί.

Αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας..γινόμαστε οι "άνθρωποι" του εκάστοτε επαγγελματία υγείας, οι στενοί συνεργάτες μιας φαρμακευτικής εταιρείας, μιας μονάδας υγείας!

Και ολα αυτά φυσικά αποδεικνύοντας καθημερινά την υψηλή αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!