Γιατί να μας επιλέξετε?

Η μοναδική εταιρεία με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και 11+ έτη εμπειρίας στον τομέα του marketing για μονάδες υγείας στην Ελλάδα!

Για ποιό λόγο μας έχουν οι επιλέξει οι μέχρι στιγμής πελάτες μας?

  • Διαθέτουμε διεθνή γνώση και εμπειρία του τί δουλεύει και τί αποδίδει στο συγκεκριμένο τομέα: έχουμε εργασθεί στις αγορες υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ιταλίας, Αμερικής και Ευρώπης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, με 11+ χρόνια εξειδικευμένης δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά.

  • Παρέχουμε αποτελέσματα!

Eξειδικευόμαστε και διαθέτουμε αποδείξεις για τη δράση μας στον τομέα της υγείας. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτουμε μοναδική κατανόηση των προκλήσεων και ευκαιριών που αντιμετωπίζει η δική σας μονάδα υγείας - οποιοδήποτε και αν είναι το μέγεθος αυτής!

Δημιουργούμε καθημερινά κανάλια προβολής των μονάδων υγείας που αντιπροσωπεύουμε και με τους οποίους συνεργαζόμαστε!

Όχι μόνο παράγουμε υλικό και multimedia υπεροχής και αξιοπιστίας στους πελάτες μας αλλά εξασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητά εκάστοτε ενέργειας έτσι ώστε να γνωρίζει ο συνεργάτης μας όχι μόνο την απόδοση της επένδυσης αλλά και να είναι ευχαριστημένος /η που συνεργάζεται μαζί μας!       

Είμαστε οι άνθρωποι που "διορθώνουν" τα λάθη που έχουν υιοθετήσει στην αρχή η εκάστοτε συνεργαζόμενη διαφημιστική εταιρεία ή αυτόνομπρογραμματιστής ή εταιρεία δημοσίων σχέσεων (PR)!   

Είμαστε επαγγελματίες βασιζόμενοι σε νούμερα! Για το λόγο αυτό όσο πρωτοποριακή και αν είναι μια πρόταση / ιδέα μας ποτέ δε θα σας την εκθέσουμε χωρίς να γνωρίζουμε την απόδοση της. Κάθε τι που κάνουμε βασίζεται σε συγκεκριμένα σενάρια, πρόσφατη έρευνα και συγκεκριμένη μεθοδολογία. Ακόμη και οι σχεδιαστικές μας προτάσεις βασίζονται σε ότι "πουλάει", τί είναι "αξιομνημόνευτο" και τί αποδίδει!  Θεωρούμαστε πρωτοπόροι! Όχι μόνο για το αντικείμενο δραστηριότητας μας - όπου είμαστε μοναδικοί στον ελλαδικό χώρο - αλλά και στην παροχή σχετικών ενημερώσεων ως προς το τί παρουσιάζεται στα διεθνή συνέδρια και στρογγυλά τραπέζια του κλάδου μας σε ετήσια και μηνιαία βάση.   

Ως επαγγελματίες δραστηριοποιούμαστε σε έναν κλάδο που αγαπάμε! Έτσι μεταφέρουμε στη δουλεία μας και κατ' επέκταση στους ίδιους μας τους πελάτες μας το πάθος και την όρεξη μας για αυτό που κάνουμε χωρίς να μένουμε στα στερεότυπα μιας παραδοσιακής εταιρείας. Και αυτό σημαίνει ότι πάντα υλοποιούμε ενέργειες και προτάσεις πολύ περισσότερο από αυτά που έχουμε αρχικά συμφωνήσει...και ο λόγος? Στόχος μας είναι η επίτευξη και ικανοποίηση των στόχων σας!

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!