Μονάδα αποκατάστασης, αποθεραπείας

Προσεγγίζουμε νέους ασθενείς στη μονάδα αποκατάστασης, που εκπροσωπείτε..

Η μονάδα αποκατάστασης σας, όποιο και αν είναι το αντικείμενο εξειδίκευσης της, έχει ως κύριο στόχο τη βελτιστοποίηση / αποκατάσταση του τρόπου ζωής συγκεκριμένων ομάδων ασθενών και των συγγενικών τους προσώπων. Όσον αφορά το marketing των παρεχόμενων υπηρεσιών σας ωστόσο η πρόκληση έγκειται στο να "από-στιγματήσετε" την εκάστοτε ασθένεια / πάθηση και να χτίσετε το δικό σας κανάλι επικοινωνίας, να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη των δυνητικών ασθενών σας..και φυσικά να ξεχωρίσετε στον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό του κλάδου σας.

Στη MEDICAL PROMOTION σας παρέχουμε τις λύσεις για να επηρρεάσετε τη γνώμη αλλά και να διαμορφώσετε ως το κέντρο αποθεραπείας που οι ασθενείς και οι οικογένειες τους θα εμπιστευθούν για να τους βοηθήσει.

Ουσιαστικά, στη MEDICAL PROMOTION θα εξασφαλίσουμε να:

  • ..αναπτύξετε τη δική σας ξεχωριστή πρόταση, διαμορφώνοντας την εικόνα σας και δημιουργώντας την ταυτότητα που θα σας ξεχωρίσει από τον υφιστάμενο ανταγωνισμό. Για μας το λεγομενο "branding" είναι αυτό που θα σας φτάσει στην κορυφή!

  • ..αναπτύξετε μια αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας για τη δέσμευση "νέων" ασθενών, συστάσεων αλλά και την εξασφάλιση της διάδοσης της ταυτότητας σας [το λεγόμενο "στομα-με-στόμα"] μέσω των social media!

  • ..αναπτύξετε το δικό σας δίκτυο συστάσεων απο παρόχους συμπληρωματικών υπηρεσιών υγείας!

  • ..ενημερώσετε και να προσεγγίσετε την κοινωνία. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι όποια πάθηση και αν είναι το αντικείμενο της μονάδας σας [ακόμη και κάποια εξάρτηση], δεν παύει να αντιμετωπίζεται με προκατάληψη από το κοινωνικό μας σύνολο. Στη MEDICAL PROMOTION, υιοθετούμε τεχνικές θετικής δημοσιότητας που θα σας βοηθήσουν να "από-στιγματήσετε" την πάθηση-αντικείμενο υπηρεσιών σας αλλά και να μετατρέψουμε τη μονάδα σας σε έμπιστη πηγή ενημέρωσης και φροντίδας!

  • ..αναπτύξετε τις δικές σας καθετοποιημένες ενέργειες marketing για την προσέγγιση συγκεκριμένων ομάδων ασθενών.

Με εξειδικευμένη εμπειρία στην επικοινωνία υπηρεσιών υγείας και ιδιαίτερη ευαισθησία για το κοινό-στόχο σας, παρέχουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της μονάδας αποκατάστασης που εκπροσωπείτε!

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!