Γαστρεντερολόγοι

Το αντικείμενο της ειδικότητας του Γαστρεντερολόγου είναι αλήθεια ότι πλήττεται απο πολλαπλές ιατρικές ειδικότητες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα των καιρών που διανύουμε, το marketing και οι λύσεις προβολής είναι επιβεβλημένες εαν κάποιος θέλει να κρατήσει ενα σεβαστό αριθμό περιστατικών!

Αρκετοί γαστρεντερολόγοι μας έχουν εκφράσει την ανησυγχία τους για το πως να προωθήσουν αποτελεσματικά την ειδικότητα τους αλλά και να διαφοροποιηθούν απο τους γενικούς χειρουργούς, τους γενικούς ιατρούς και άλλες ειδικότητες που απασχολούνται με παθήσεις του πεπτικού συστήματος, το ήπαρ και λοιπές ενδοσκοπικές διαγνώσεις. Η πρόκληση έγκειται στην επικοινωνία / προβολή της εξειδικευμένης εμπειρίας σας σε συνδυασμό με την πληρότητα της ειδικότητας σας, ώστε να επεκταθεί η φήμη σας, να προσελκύσετε περιστατικά πρωτοβάθμιας φροντίδας και να εμπνεύσετε σύστασεις.

Το σωστό marketing δεσμεύει ασθενείς, χτίζει σχέσεις και εμπνέει τη δημιουργία σχέσεων σύστασης περιστατικών. Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία είναι σημαντικά θέματα όταν διαδικασίες όπως κολονοσκόπηση ειναι πρακτικές που συνήθως αποφεύγονται παρά την εκτεταμένη κάλυψη των ΜΜΕ για τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου.

 

Ενδεικτικα δείγματα εργασιών μας

gastrenterologos istoselida

 

 

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!