Αλλεργιολόγοι

Συνεργαστείτε με τους ειδικούς στο Marketing Υπηρεσιών Υγείας και εξασφαλίστε το μέγιστο αποτέλεσμα!

Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι επαγγελματίες που ασχολούνται με αλλεργίες, άσθμα και γενικότερα παθήσεις του ανοσοποιητικού, αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις στον τομέα του marketing της πρακτικής τους για να μην αναφερθούμε στα δυσανάλογα αναμενόμενα έσοδα σε σχέση με τα έξοδα εκάστοτε ιατρειου.

Αναμφίβολα, αυτή την εποχή το διαδίκτυο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης για τις αλλεργίες κ.α. παθήσεις. Αντίστοιχα τα αποτελέσματα του άλλοτε αξιόπιστου marketing σύστασης περιστατικών απο συναδέλφους, συρρικνώνονται ολοένα και περισσότερο.

Η πλειοψηφία των επαγγελματιών της ειδικότητας σας που φτάνουν στο γραφείο μας ζητούν άμεσα αποτελέσματα. Αναγνωρίζουν ότι μια καλά σχεδιασμένη καμπάνια marketing είναι η απάντηση στην επιτυχή εξασφάλιση των στόχων τους στο δυσμενές περιβάλλον δραστηριοποίησης.

Η παρουσία σας στο διδίκτυο μέσα απο μια ιστοσελίδα είναι μόνο ένα μικρό τμήμα της συνολικής εικόνας του marketing σας. Η επιτυχία σας έγκειται σε μια αξιόπιστη στρατηγική με μεγάλης διαρκειας αποτελέσματα βασιζόμενη στη δική σας μοναδικότητα, στόχους αλλά και ηθικη.

Απο το 2004 έως σημερα έχουμε συνεργασθεί με δεκάδες συναδέλφους σας, δημιουργώντας τα ιατρεια που πραγματικά επιδίωκαν, προσελκύωντας τα περιστατικά που πραγματικά ήθελαν και εξασφαλίζοντας τη διάκριση της ταυτότητας τους από τον ανταγωνισμό.

Συνεργαστείτε μαζί μας για τη δική σας επιτυχία! Επιτρεψτε στους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας να βοηθήσουν το δικό σας ιατρείο. Καλέστε μας σήμερα στο 210 9658 356.

 

 

 

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!