Φαρμακευτική Εταιρεία

Μια απο τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες του φαρμακευτικού κλάδου, επέλεξε τη MEDICAL PROMOTION για τη σύνταξη και editing των κειμένων της διαδικτυακής της παρουσίας.

Briefing

Μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα των διαγνωστικών ειδών, που εδρεύουν στη χώρα μας, μας ζήτησε το σχεδιασμό και τη διενέργεια κλινικής μελέτης με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των επαγγελματιών υγείας [διαβητολόγοι, ειδικοί παθολόγοι] στο προιόν αλλά και στην ίδια την εταιρεία.

Briefing

To 2007 ένας απο τους πελάτες μας ήθελε να προωθήσουμε ένα νέο ουρολογικό προιόν.

Briefing

Μία απο τις μεγαλύτερες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες που εδρεύουν στη χώρα μας, μας ζήτησε τη διενέργεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα πλαίσια έμμεσης ενίσχυσης της ταυτότητας της σε συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών υγείας (φαρμακοποιοι).

Briefing

Αναγνωρισμένη φαρμακευτική εταιρεία της χώρας βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μείωση της κερδοφορίας σε σημαντικό αριθμό προιόντων του χαρτοφυλακίου της, τα οποία έπασχαν απο εξατομικευμένη προβολή. Ο πελάτης - φαρμακευτική, ήταν προετοιμασμένος για περαιτέρω υποστήριξη του εκάστοτε προωθούμενου προιόντος με δείγματα, απόθεμα υλικών, προνομιακά και εκπτωτικά κουπόνια αλλά χρειάζοταν ένα δυνατό συνεργάτη να διαχειρισθεί το σύνολο του έργου προβολής και δημοσίων σχέσεων.

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!